Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Πολυμετοχικό Διοικητικό Συμβούλιο...


Έφτασε η ώρα, Πέμπτη σήμερα και έτσι όπως όλα δείχνουν θα καθίσουν στο τραπέζι οι Πολυμετοχικοί μετά απο όλο αυτό το δίαστημα δηλώσεων και "καρφιών" που άφηνε ο ένας εις βάρος του άλλου!
Το τι θα βγεί απο ολο αυτό? Αγνωστο! Το θέμα είναι πως ο "πόλεμος" που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό μεταξύ Τζίγκερ-Βγενόπουλο-Γιαννακόπουλων ...καλά βαστάει!
Το μόνο που μένει πλέον να δούμε απο το Δ.Σ σήμερα είναι άν η κίνηση του Πατέρα δηλάδη η Πρόταση να καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι..εξομαλύνει το ήδη τεταμένο κλίμα που μόνο κακό κάνει στην ομάδα μιάς και ήδη βρίσκεται στο κυνήγι για την έξοδο στο CL..και όλο αυτό που συμβαίνει στα διοικητικά σίγουρα φορτίζει και τους παίχτες!
Αυτό βέβαια που οι περισσότεροι αναμένουμε να δούμε σήμερα είναι αν θα περάσει τελικά ο λόγος του Βγενόπουλου (Αν παρεβρεθεί στον καφέ) ή αν θα μείνουν τα πράγματα ως έχουν με τον Τζίγκερ να μην αλλάζει απόψεις και θέσεις! Και αναφέρομαι φυσικά στο θέμα του Μπάτζετ που έχει γίνει σήριαλ τον τελευταίο καιρό! Για να δούμε λοιπόν....


(C) Pats