Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

PLAY OFF WINNER: HENK TEN CATE

Ο Τεν Κάτε τελείωσε τη φετινή σεζόν για την ομάδα του πετυχαίνοντας μια τεράστιας σημασίας νίκη! Το 0-2 του Παναθηναϊκού χτές μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ έδωσε στους Πράσινους το εισητήριο για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν! Ο Ολλανδός ήξερε πως αν ο Παναθηναϊκός έμενε την επόμενη σεζόν εκτός CL θα έτριζε η καρέκλα του..ακόμα και αν μέχρι τώρα έχει λάβει και με το παραπάνω τη στήριξη της διοίκησης.
Ο Τεν Κατε περίμενε την ΑΕΚ πως θα ανοιχτεί μιάς και αυτή ήταν που κυνηγούσε τη νίκη αφου το Χ ευνοούσε τους Πράσινους.. και έριξε στο παιχνίδι απο την αρχή Ρουκάβινα και Σαλπιγγίδη θέλοντας να χτυπήσει στην κόντρα! Παρόλο που η ΑΕΚ ανοίχτηκε και παρολίγο να προηγηθεί ουκ ολίγες φορές,το παιχνίδι του Τεν Κατε βγήκε όπως το είχε σχεδιάσει.και με το πεναλντι που κέρδισε ο Καραγκούνης και εκτέλεσε ο ίδιος έκανε το 0-1 (29'). Λίγο αργότερα μετα απο σέντρα του Καραγκούνη πάλι, ο Ρουκάβινα με εύκολο πλασέ έγραψε το 0-2 (36’) τελειώνοντας για τα καλά την ΑΕΚ που δεν είχε περιθώρια να αντιδράσει! Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ελάχιστες οι στιγμές που είδαμε να παίζεται μπάλα μιας και η ΑΕΚ προσπάθησε να ανέβει αλλα χωρίς αποτέλεσμα αφού ο Τεν Κάτε ενίσχυσε την αμυνά του κρατώντας το 0-2 μέχρι τη λήξη.
Καλύτερος του αγώνα ο Γιώργος Καραγκούνης που για άλλη μια φορά παίρνει τον Παναθηναϊκό στη πλάτη του όπως έκανε τόσο πετυχημένα σε όλα τα παιχνίδια των Play Off!
Αξιος συμπαραστάτης του ο Μαριο Γκαλίνοβιτς που έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις!