Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΤΕΛΙΚΟΣ BARCA-UNITED (Photo-story)








Με 2-0 σε ένα εύκολο όπως αποδείχτηκε γι'αυτή βράδυ η Barcelona κατάφερε και έγινε η φετινή Πρωταθλήτρια Ευρώπης, κάνοντας επίσης και το Triple με το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ισπανίας! Ο Μέσι και η παρέα του στέρησαν τη χαρά απο τη United και τη παρέα του Κριστιάν Ρονάλντο να πάρει το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!
Η United μπήκε πιο ζεστή στο γήπεδο... κάνοντας κάποιες ευκαιρίες με 3 σούτ του Ρονάλντο.. όμως στο 10' με την πρώτη ευκαιρία που δημιουργήθηκε για την Barca ο Ινιέστα πάσαρε όμορφα στον Ετο και αυτός αφου απέφυγε Βίντιτς και Κάρικ έκανε το 1-0 με ωραίο πλασέ. Ολα είχαν τελειώσει... Η United δεν κατάφερε να αντιδράσει μιας και ο Παρκ ηταν υπερβολικά "λίγος" . Ο Φέργκιουσον έκανε κάποιες αλλαγές και προσπάθησε να κάνει τους κόκκινους να ανέβουν πιο ψηλά..αλλα το μόνο που κατάφερε ήταν στο 70' ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ Μέσι... μετά απο σέντρα ακριβείας του Τσάβι να κάνει το 2-0 με δύσκολη κεφαλιά!

2-0 λοιπον...και η Barca...το θαύμα που έφτιαξε μέσα σε 11 μήνες ο Πέπε Γκουαρντιόλα..και έπαιξε φέτος την καλύτερη ΜΠΑΛΑΡΑ στον κόσμο... ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Φυσικά στο ποιός ειναι καλύτερος... Messi Vs Cristian Ronaldo... νομίζω πως μετά και απο το χτεσινό παιχνίδι...η απάντηση είναι περιττή!

Και ένα ωραίο και επίκαιρο Video.. Γιατί έχασε η United? Μηπως γιατι ηταν επιλογή της Κυβέρνησης Καραμανλη? (ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ) http://www.youtube.com/watch?v=JaGCtb86mdg


(C) Pats