Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Καραγκούνης,, Ο Ευρωπαίος ! ! !



Αν κάποιος φέτος αξίζει ενα Μπράβο απο τη φετινή "αποτυχημένη" χρονιά αφού ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός απο πρωταθλημα και κύπελλο είναι ο Γιώργος Καραγκούνης!
Το περασμένο καλοκαίρι μετα τις διοικητικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό και την έλευση πολλών νέων παιχτών κανείς δεν περίμενε πως αυτος που φέτος θα έκανε την διαφορά θα ήταν πάλι....ο Γιώργος Καραγκούνης! Και απ'οτι φαίνεται συνεχίζει σε αυτόν τον ρυθμό έχοντας πάρει μόνος του την ομάδα απο το χέρι θέλοντας να τη βγάλει Champions League...!
Πολλοί και απο αυτούς που λέγανε "που πάμε με Καραγκούνη" εχουν ηδη δώσει Respect στον Γιώργο που απ' ότι φένεται ξέρει να ιδρώνει για τη φανέλα που φοράει και να δίνει αυτά που μπορεί...γιατι μπορεί να μην είναι ο παίκτης βεντέτα, ο παίκτης αστέρι με το "φαντεζί" στύλ..αλλα είναι αυτός που οταν η μπάλα καίει για πολλούς αυτός θα την πάρει, θα οργανώσει, θα επιβάλει ρυθμό..και οταν βρει την ευκαιρία θα κάνει και το Γκόλ!
Ας ελπίσουμε η νοοτροπία του Δημ. Υπαλληλου που έχουν πολλοί παίχτες του Παναθηναϊκού να αλλάξει... και να αποκτήσουν λίγο απο την καψούρα του Γιώργου για διάκριση!!!
Δεν αρκούν μεταγραφές με παίχτες ονόματα και μεγάλους μισθούς για να πετύχεις τους στόχους σαν ομάδα..χρειάζονται και παίχτες με όρεξη, που πονάνε την ομάδα και τη τιμούν στο χορτάρι! Αντωνίου εχε το νου σου... Είναι ευκαιρία σου να αποδείξεις οτι δεν πληρώνεσαι άδικα, και να κερδίσεις την εύνοια του Παναθηναϊκού κόσμου... που ήδη σε κοιτάζει καχύποπτα κρίνοντας δικαιολογημένα τις λανθασμένες κινήσεις που έκανες πέρυσι!

Μιας και πιάσαμε τα του Γιώργου....παραθέτω 2 Photos με το πανό που ετοίμασα για το Ματς με τη Βιγιαρεαλ (κίτρινο υποβρύχιο) στο ΟΑΚΑ...για λογαριασμό της ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π. ,που φυσικά πρωταγωνιστής είναι ο Καραγκούνης-HULK!

Η Πρωτη όπως σηκώθηκε στο ΟΑΚΑ...
Και η δεύτερη ειναι απο το σχέδιο όπως βγήκε απο το PC μου με Photoshop...

(C) Pats