Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Cristian Ronaldo Vs Lionel Messi "Final Battle"



Έφτασε η μεγάλη ώρα του τελικού.. απόψε στις 21.45 (ΝΕΤ) θα δωθεί η τελευταία μάχη ανάμεσα στους 2 φιναλίστ Barcelona και Man.United για το τρόπαιο του Champions League.
Οι 2 καλύτερες ομάδες της φετινής σεζόν με τους 2 (ίσως) καλύτερους παίχτες του πλανήτη θα παλέψουν για το τρόπαιο!
Σε δηλώσεις του ο Κριστιάν Ρονάλντο είπε "Δεν είναι μονομαχία μεταξύ εμένα και του Μέσι", Πρόκειται για αγώνα μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα".
Ναι ρε Κριστιάν.. καλά τα λες..αλλα εγώ γιατι δεν σε πιστεύω?
Όλοι ξέρουμε τον εγωιστικό χαρακτήρα του, ο ίδιος άλλωστε έχει πει ουκ ολίγες φορές πως θέλει να μείνει στην ιστορία ως ο καλύτερος παίχτης που πέρασε ποτέ! Και κάνει ότι μπορεί για να το πετύχει! Να τονίσω επίσης οτι αυτό το παιχνίδι του Τελικού ίσως είναι το τελευταίο με τη φανέλα της United για τον Κριστιάν μιας και απ' ότι όλα δείχνουν είναι στα διαδικαστικά πλέον η μεταγραφή του στην Ρεάλ.
Απο την άλλη μεριά ο Μέσι δήλωσε : "Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην Γιουνάιτεντ, εγώ όμως θα διάλεγα τον Ρονάλντο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα πλήρωνα να για τον δω στο γήπεδο. Είναι πολύτιμος για την ομάδα του, αφού κάνει απίστευτα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όμως θα πρέπει να προσέξουμε πολύ να μην πέσουμε στην παγίδα και να προσέχουμε μόνον αυτόν. Υπάρχουν και οι Τέβες, Ρούνεϊ, που είναι εξίσου καταπληκτικοί".
Υπομονή λοιπόν, σε λίγες ώρες θα μάθουμε ποιός είναι ... ο Καλύτερος!!!!!

(C) Pats