Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Γάμος & Διαζύγιο ! ! !

Τελικά πέρασε του Κόκκαλη! Ο Βαλβέρδε όσο και αν αγαπήθηκε απο τον κόσμο του Ολυμπιακού, ακόμα και αν φέτος εστω και μερικές φορές έδειξε ενα διαφορετικό στύλ παιξίματος ο Ολυμπιακός , ίσως πιο ποιοτικό απο άλλες χρονιές... ακόμα και αν κατάφερε απο τις αρχές του Β' γύρου να έχει εξασφαλίσει το "Νταμπλ"... O Κόκκαλης πήρε την απόφαση να τον χωρίσει... επιλέγοντας έναν νέο γάμο που ήδη έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στον κόσμο του Ολυμπιακού! Ο Τιμούρ στον Ολυμπιακό? Παρόλο που ο Ολυμπιακός δέν έχει βγάλει ακόμα κάτι επίσημο πρός τα έξω....ολο το Παρασκήνιο και πηγές αναφέρουν πως το θέμα ήδη έχει κλείσει! Μάλλιστα στη Κύπρο οι παίχτες της Ανόρθωσης μαζεύτικαν ολοι μαζί προχτές να αποχαιρετίσουν επίσημα αυτον που έφτασε την Ανόρθωση εκεί που την έφτασε και ανα φέρομαι στη φετινή της πορεία στην Ευρώπη..δίνοντας του και ευχές για Καλές Επιτύχιες στον Ολυμπιακό!
Τι συντέλεσε σε αυτο το διαζύγιο? Χμμμμ.....
Ο Κόκκαλης πάντα αυτός ηταν...και πάντα αυτός θα είναι!
Ο ίδιος στη συνέντευξη που έδωσε είπε πως τον έδιωξε επειδή την είχε δει σαν δημόσιος υπάλληλος, και πως δεν νοιαζόταν για τον Ολυμπιακό, πως δεν κοιτούσε να βάζει πιτσιρικάδες, δεν έδινε ευκαιρίες σε παίχτες, ζητούσε μπόνους, ζητούσε παραπάνω λεφτά..και πολλά πολλά ακόμα! Ο Βαλβέρδε...είπε ενα μόνο.... που αυτό το ένα έχει όλη την ουσία...
Είπε πως φεύγει επειδή δεν του έχουν το ρόστερ που θέλει, πως επιλέγει παίχτες οι διοίκηση χωρίς να τον ακούσει καν! Δηλωσε μάλλιστα πως δεν θέλει να κάτσει σε μία ομάδα οπου του χρόνου στις αποτυχίες θα τον κράζουν και θα τα ρίχνουν σε αυτόν, αλλα θα φταίει καθαρά το φτωχό ροστερ! Ο κος Κόκκαλης λοιπόν για άλλη μια φορά κοίταξε το συμφέρον του..και άφησε εναν αξιόλογο προπονητή (ισως τον πιο αξιολογο απο αυτούς που έχουν περάσει απο τον πάγκο του τα τελευταία χρόνια) για να πάει στην οικονομική λύση του Τιμουρ που ήδη κάνει κωλοτούμπες απο τη χαρά του που θα πάει στον Ολυμπιακό! Και φυσικά....θα είναι στον πρόεδρο πάντα Yes Sir...οτι πει ο προεδρος και κανεις άλλος!!!!

(C) Pats

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη σου :